Vesti o medicini

MEDIJI O NAMA:

2017. Časopis o zdravlju: “Moje Zdravlje"

2016. Časopis o zdravlju: "Top Zdravlje"

2015. Časopis o zdravlju: "Top Zdravlje"

Локација нашег института:

 Пут доктора Голдмана 4,
   21204 Сремска Каменица, Војводина, Србија

 +381 21 48 05 769
    +381 21 66 22 881 

 Call centar:
    021/48 05 880
    021/66 24 122

 info@ikvbv.ns.ac.rs

ГЛАВНА ОДЕЉЕЊА НА ИНСТИТУТУ

Кардиохирургија

Кардиологија